Dankzij actie ‘Heerlick op weg’ naar Heerlickheijd van Ermelo

De maandprijs van de landelijke ‘Heerlick op weg’-actie van Autoglaz is gevallen bij Autoglaz Kennemerland, gevestigd op Nijverheidsweg 12 in Beverwijk. Ondernemers Dick en Mary Snelleman hebben Cindy Groenland, eigenaresse van Auto en motor rijschool Kees Groenland, verrast met een overnachting bij de Heerlickheijd van Ermelo, met gebruik van wellnessfaciliteiten en ontbijt voor twee personen. Klanten van Autoglaz maken elke maand kans op deze luxueuze prijs.

De winnares reageerde enthousiast toen zij het goede nieuws hoorde: ‘’Wat leuk, ik heb gewonnen!  Ik neem een goede vriendin mee, we vinden het heerlijk om er samen even tussenuit te gaan. Wij zijn al sinds de oprichting van Autoglaz Kennemerland vaste klant met onze rijschool. Bedrijven die net als zij zulke super service leveren zijn met een kaarsje te zoeken. Dick is een echte vakman en vergeet Mary niet, zij is heel erg betrokken bij de zaak en regelt alles prima!

Onlangs werd een van onze vijf auto’s getroffen door een steen. De voorruit van de Citroen C3 was zo beschadigd dat het gevaarlijk was om door te lessen. Ik heb direct Autoglaz Kennemerland gebeld. Dick en Mary hebben gelijk alles in het werk gesteld waardoor we geen materiële schade hebben geleden.

Eigenaar Dick Snelleman: ‘’Heel leuk dat een van mijn klanten heeft gewonnen. Ons familiebedrijf werkt al meer dan drie decennia jaar aan één doel; klanten met ruitschade zo snel mogelijk weer op weg helpen. Dat wij al zo lang bestaan hebben we ook te danken aan vaste klanten zoals Autorijschool Kees Groenland, die net als wij al 35 jaar kwaliteit en service hoog in het vaandel hebben staan. Dankzij deze actie kunnen wij nu ook iets terug doen en laten we zien dat de klant bij de formule betrokken wordt.’’

Landelijke actie

Klanten kunnen bij meer dan 20 Autoglaz-vestigingen terecht voor autoruitherstel en –vervanging.  Om het stuur wordt de zogeheten stuurhanger gehangen waarop de klant wordt geattendeerd op een online enquête. Met de informatie die hieruit verworven wordt blijft Autoglaz zich ontwikkelen. Om de klanten te bedanken voor hun tijd wordt maandelijks een winnaar bekendgemaakt. Alle respondenten maken kans op een overnachting voor twee personen in het luxueuze Heerlickheijd van Ermelo, inclusief gebruik van wellnessfaciliteiten en ontbijt.

Autoglaz Nederland is specialist op het gebied van autoruitherstel en –vervanging en biedt particuliere en zakelijke klanten een uitgebreid dienstenpakket en hoogwaardige service. Alle vestigingen van de merkonafhankelijke glasformule beschikken over een mobiele service en zijn 24 uur per dag bereikbaar. Autoglaz Nederland werd opgericht in 2010 en is onderdeel van The Alwaysbemobile Company.