Autoruit vervangen

Autoruit vervangen bij Autoglaz Kennemerland

Als de ster of barst in uw autoruit niet meer te repareren is, dan is er nog maar een echt veilige oplossing; de autoruit vervangen.

Autoglaz Kennemerland vervangt dagelijks autoruiten voor klanten uit de regio Kennemerland en omstreken. De sinds 1983 opgedane ervaring maakt het mogelijk u te voorzien van goede service, kwaliteit en scherpe prijzen.

Waarom uw autoruit vervangen bij Autoglaz Kennemerland?

Zoals gezegd zijn wij al sinds 1983 actief in ons vakgebied, naast deze ervaring ontvangt u bij Autoglaz Kennemerland ook meer zekerheid. Als wij namelijk in opdracht van de klant een autoruit vervangen, dan plaatsen wij alleen goedgekeurde autoruiten van originele kwaliteit, herkenbaar aan het E-keurmerk. Wij gebruiken geen goedkopere alternatieven; veiligheid en kwaliteit voorop!

Autoglaz Kennemerland is bovendien een erkend FOCWA-autoruitherstelbedrijf en aangesloten bij Glasgarant. Waardoor wij bij vrijwel alle verzekeringsmaatschappijen uw schade rechtstreeks af kunnen handelen met het daarbij behorende voordeel op het Eigen Risico. Daarnaast ontvangt u op de werkzaamheden die wij uitvoeren om de autoruit te vervangen vier jaar FOCWA garantie.

Voor welke regio’s kunnen wij de autoruit vervangen?

Zoals onze naam al doet vermoeden voor de regio Kennemerland, meer gespecificeerd vallen sowieso de volgende plaatsen onder ons servicegebied: Beverwijk, Heemskerk, Wijk aan Zee, Velsen, Velsen-Noord, Velsen-Zuid, Castricum, Assendelft, Zandvoort Bloemendaal, IJmuiden en de omgeving Zaanstad. U ben niet woonachtig in deze gebieden maar wilt wel uw dat wij uw autoruit vervangen?

Geen probleem, ook u bent natuurlijk van harte welkom!

Wij kunnen uw autoruit vervangen terwijl u aan het werk bent?

Stel u bent woonachtig in Amsterdam maar werkt bijvoorbeeld bij TATA steel, dan kunnen wij voor u uw autoruit vervangen terwijl u aan het werk bent! We halen uw wagen op, vervolgens wordt de autoruit vervangen en leveren wij uw wagen weer af op het werk, ideaal toch?

Meer weten over de mogelijkheden en kosten?

U kunt dan geheel vrijblijvend contact met ons opnemen via deze pagina

Autoruit Vervangen Glasgarant Autoruit Vervangen Focwa