Glaslook

Glaslook geeft uw bedrijfswagen een luxere uitstraling

Om uw bedrijfswagen een nog strakker uiterlijk te geven is het mogelijk om zogenoemde glaslook panelen te monteren op het laadruim. Hiermee geeft u uw bedrijfswagen de uitstraling van een luxe multi-van. De panelen zijn ook mooi te combineren met geblindeerde ruiten ter hoogte van de dubbelcabine. Dan is het plaatje helemaal compleet.

Glaslook is een behoorlijk populair omdat u al vanaf € 350,00 uw eigen glaslookeffect heeft inclusief de montage hiervan! Ook geven wij een goede garantie op uw investering.

Kwalitatieve eisen voor Glaslook bij Autoglaz Kennemerland

Waar menig bedrijf er voor kiest om met plastic glaslook panelen te werken, kiest Autoglaz Kennemerland voor kwalitatief de beste, maar ook mooiste soort optie. Wij leveren en monteren namelijk standaard onze panelen van van zwart gemaakt glas zijn, dit geeft verreweg het mooiste resultaat en de conditie hiervan beter blijft dan van andere materialen. Middels glaslook wilt u immers uw wagen laten schitteren!

Uiteraard kunnen wij op uw verzoek ook de glaslook panelen van andere materialen leveren.

Garantie op de glaslook panelen en de montage

Deze panelen schaft u natuurlijk aan om er zo lang mogelijk van te kunnen genieten, zodoende leveren wij een uitstekende garantie omdat wij vertrouwen op ons materiaal en op onze montage. Op het materiaal heeft u twee jaar garantie en op de montage van de panelen heeft u bij Autoglaz Kennemerland liefst vier jaar FOCWA garantie.

Meer info over glaslook en de prijzen voor uw wagen?

Dan kunt u altijd even bellen, mailen of langskomen bij ons in Beverwijk. Desgewenst kunnen wij u ook wat voorbeelden toe sturen van bestelwagens die met glaslook panelen die reeds de garage van Autoglaz Kennemerland zijn uitgerold!

Ga hiervoor naar de contactpagina of bel direct: 0251 220 295

Maak uw glaslook af met ruitfolie!

De ideale partner voor een geslaagd glaslookeffect is; ruitfolie.

Glaslook Glasgarant

Glaslook FOCWA