Glaslook

Glaslook geeft uw bedrijfswagen een luxere uitstraling

Om uw bedrijfswagen een nog strakker uiterlijk te geven is het mogelijk om zogenoemde glaslook panelen te monteren op het laadruim. Hiermee geeft u uw bedrijfswagen de uitstraling van een luxe multi-van. De panelen zijn ook mooi te combineren met geblindeerde ruiten ter hoogte van de dubbelcabine.

Kwalitatieve eisen voor Glaslook bij Autoglaz Kennemerland
Waar menig bedrijf plastic glaslook panelen plaatst, kiest Autoglaz Kennemerland voor kwalitatief de beste optie. Wij leveren en monteren namelijk standaard panelen van zwart glas. Dit geeft het mooiste resultaat en de conditie hiervan blijft beter dan van andere materialen. Middels glaslook wilt u uw wagen immers laten schitteren! Uiteraard kunnen wij op uw verzoek ook panelen van andere materialen leveren.

Garantie op glaslook panelen en montage
Glaslook panelen schaft u aan om er zo lang mogelijk van te kunnen genieten. Zodoende leveren wij een garantie omdat wij vertrouwen op ons materiaal en op onze montage. Bij Autoglaz Kennemerland krijgt u op het materiaal twee jaar garantie en op de montage maar liefst vier jaar FOCWA garantie.

Meer info over glaslook en de prijzen voor uw wagen?
Dan kunt u altijd even bellen, mailen of langskomen bij ons in Beverwijk.

Autoglaz Kennemerland is o.a. aangesloten bij: